Livets ulidelige lethed

Same Vibration spiller på ‘We the People’ Bilderberg aktivist symposium

Fra torsdag morgen samles verdens magtelite til Bilderberg møde i København, dette møde er nr. 62 af slagsen og afholdes rundt om i verden hvert år. I denne forbindelse afholder forskellige aktivistgrupper aktioner omkring i byen.

Torsdag morgen afholdes mellem kl. 07:00 og 09:00 en performance i Dome of Vision ved den sorte diamant, ledt af meditationsleder Jon Bertelsen sammen med musikgruppen LytteRum, der inviterer til en guidet meditation med improvisationsmusik. En meditation med fokus på at sende kærlighed og positiv energi ned ad kajen til Marriot Hotel, hvor verdens ledere er ved at vågne, spise morgenmad og tænke på dagens mange møder og samtaler.
Lucas Alexander medvirker også.

Facebookeventet er her

‘We the People Bilderberg’ afholder symposium på Prags Boulevard i PB43. Dette symposium vil blive globalt online streamet af adskillelige alternative medieforetagener og dækket af den internationale presse.

Facebookeventet og program er her

Min supergode ven Didi Levy spiller dér med sit band Same Vibration fredag aften, og det er virkelig værd at møde op til. Lyrikken er bevidst og bevidsthedsskabende, samfundskritisk og i den revolutionære ånd. Musikken er groovy World Rock. Jeg har hørt dem masser af gange, og det er en lige stor fornøjelse hver gang, om det så er et akustisk set med kun 3 bandmedlemmer, eller en stor sceneopstilling med både diverse percussion, saxofon og gæstevokaler.

Her spiller de live på Operaen i august sidste år, og det er i øvrigt mig, som har lavet scenedekorationen:

Her er de på Himmelstorm festival 2012 med ‘Yes We Can’, hvor bandmedlemmernes børn var med på scenen og sang.

same-vibration-himmelstorm

[box type=”shadow”]København kan delvis komme på den anden ende, når verdens magtelite sætter hinanden stævne i hovedstaden fra torsdag til søndag. Samlet vil omkring 140 inviterede deltagere fra 22 lande dukke op, når Bilderberg-organisationen holder sin årlige konference.

I år er det den 62. af slagsen.

København får blandt andet besøg af Viviane Reding, EU-kommissær for retslige anliggender, Natos generalsekretær, Anders Fogh Rasmussen, samt den svenske udenrigsminister Carl Bildt.

Fra Danmark deltager blandt andet formand for Lundbeckfonden Jørgen Huno Rasmussen, Carlsbergs bestyrelsesformand, Flemming Besenbacher, og formanden for Haldor Topsøe A/S, Henrik Topsøe.

På deltagerlisten er der foreløbig ingen fra den danske regering eller opposition.

Mødet vil blive holdt på Marriott Hotel på Kalvebod Brygge.

Bilderberg-møderne er omgærdet med stor mystik. Dagordenen er i overskrifter, og man afslutter ikke med et dokument eller en udtalelse på trods af deltagerne omfatter en lang række personer fra verdens magtelite.

Hemmelighedskræmmeriet har skabt mange konspirationsteorier, og i tidens løb er der dukket flere spekulationer op.

At det var Bilderberg, der i 1992 fik Bill Clinton valgt som præsident i USA, at Bilderberg bestemmer oliepriserne, og at Bilderberg fik Herman Van Rompuy valgt som EU’s præsident blot få dage efter en Bilderberg-konference.

Information/Ritzau, i dag[/box]

Same Vibration

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livets ulidelige lethed