Kig op! 2018 byder på 8 spektakulære begivenheder i solsystemet

Køb blomster, køb blomster – og få en gave

Jeg er fuldstændig vild med konceptet fra Bloomon. Blomster til hoveddøren, fra mig selv til mig selv(eller til andre), og man kan selv bestemme om de skal komme på ugebasis, hver 14. dag eller en gang om måneden. Tilmed kan man vælge mellem lille, medium og stor. Og det er ikke traditionelle buketter, men kun een af hver slags, de er lange, der er diverse grønt i, og det bringer ærlig talt et særligt saligt velbehag, at stå og arrangere – og omarrangere – disse flotte blomster, i den store håndlavet vase – også fra Bloomon. Blomsterne er af god kvalitet, og jeg kasserede først de sidste i dag, kort inden de nye kom.

skaermbillede-2018-01-17-kl-14-31-59

Jeg har i dag fået blomster for anden gang. Jeg har valgt en medium størrelse, til levering hver anden uge. Nu står de og stråler på sofabordet, de dufter herligt og spreder skønhed og glæde i min stue. En luksus jeg er lykkelig for at unde mig selv.

Og – denne buket, jeg har modtaget i dag, var GRATIS! Det er den, fordi Bloomon også har et herligt koncept med, at hverver man en ny kunde via et unikt link, så får begge gaver! Det er jo genialt. Således har een af mine facebookvenner også tilmeldt sig dette skønne blomster abonnement – via mit link, og hermed fik jeg en buket, mens hun fik en smuk mundblæst vase, der passer perfekt til buketterne. Det er totalt win-win.

Så vil du også have smukke, unikke, holdbare og velduftende buketter leveret til hoveddøren, så vil jeg da opfordre dig til at komme igang, og du må meget gerne bestille via mit unikke Bloomon link, så vi begge kan få de dejlige gaver med i købet.

Alle fortjener den smukke overflod der er i blomsters bedårende, fragile og forgængelige skønhed!

skaermbillede-2018-01-17-kl-14-30-59

skaermbillede-2018-01-17-kl-14-31-38

Tak fordi du læste med! Skriv gerne en kommentar, hvis du føler for det. Kærligst, Olympia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kig op! 2018 byder på 8 spektakulære begivenheder i solsystemet