Sådan bør madpakken(og andet mad) pakkes ind

En mandag fra himlen: Experimentarium, ro og glæde i cellerne & hjemmelavet 3 retters menu

Jeg ved ikke hvad der gik af mig. Jeg trives i denne sommer! Lavede sørme lige en treretters menu her til aften. Som start den delikate spanske gazpacho, en kold, rå suppe, med agurketern, purløg og persille som topping. Som hovedret grillet lammeryg og quinoasalat med spidskål, avocado, ristede mandler og en lækker honning/senneps vinagrette, og til dessert rødgrød med fløde, af selvplukkede solbær og ribs, og rabarber fra haven. Så er stilen for ugen ligesom lagt 😀

Det har været en dejlig dag i dag! Vi var i det nye Experimentarium for første gang, hvor der jo er overdrevet fedt! Lotus fik en dag i vuggestue, og så var vi afsted 2 voksne, 1 teenager og 8 og 10 årige 🙂 Det var skønt for en gangs skyld bare at kunne give mig hen og more mig med mine større og store barn, det er lidt knebent med det, efter Lotus lilleput er kommet til. Vi Nåede overhovedet ikke rundt i det hele, og jeg har vildt meget lyst til at konvertere vores billet til årskort. Kan også i den grad se for mig, at Lotus vil kunne more sig dér, og det vil være herligt, at have fri adgang der til og komme igen og igen og lege, eksperimentere og undersøge. Jeg er fuldstændig vild med det sted! Der er så meget, der er så spændende, og det er herligt, at være engageret i eksperimenteren og videnserhvervelse sammen med børnene, på en så interaktiv måde.

Det er dyrt for en stor familie at komme ind, – det koster 195 kr pr person over 11 år, og 115 for børn mellem 3 og 11. Til gengæld kan man få inkluderet billetprisen i beløbet af købet af årskort, hvis man ‘veksler’ dem inden for en måned. Og der skal kun tre besøg til, så har omkostningerne ved tre besøg allerede oversteget prisen for et årskort. Og det sted er VIRKELIG fantastisk. Skal man opleve og undersøge det hele på een dag, skal man ihvertfald afsætte 5 timer. Vi var der i 3 timer, og det var bestemt ikke nok.

Læs eventuelt her, om da vi for nyligt var på kunstlegepladsen på Ordrupgaard. Jeg elsker at opleve sammen med mine børn 🙂

Tak fordi du læste med! Skriv gerne en kommentar, hvis du føler for det. Kærligst, Olympia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan bør madpakken(og andet mad) pakkes ind