Opskrift: Peaunutbutter dip med rosmarin og hvidløg

Opskrift: Sunde cookies med hasselnødder og mørk chokolade

Disse lækre cookies er proppet med gode sager som hasselnødder, mørk chokolade, kokosolie og havregryn. Bag rigeligt – jeg lavede selv en dobbelt portion, og børnene elsker dem!

Når vintermånederne kalder på rare stunder indendørs, så er de sprøde og søde cookies en favorit til eftermiddags- eller aftenhyggen. Disse cookies er lette at lave på kort tid, og så er de endda fyldt med lækre og sunde ingredienser.

Det skal du bruge til cookies med hasselnødder og havregryn:

10 stk.
  • 180 g hasselnødder
  • 150 g havregryn
  • 1 moden banan
  • 1 æg
  • 3 spsk. kokosolie
  • 1 spsk. honning
  • 50 g mørk chokolade, 70 %
  • ½ tsk. bagepulver

Sådan laver du cookies med hasselnødder og havregryn:

  1. Tænd ovnen på 190°.
  2. Hæld hasselnødder og havregryn i en food¬processor, og blend, indtil det får konsistens som mel.
  3. Tilsæt banan, æg, kokosolie, honning og bagepulver.
  4. Brug en dejskraber til at skrabe siderne ned, og blend, indtil konsistensen er fin og ensartet.
  5. Hak chokoladen groft, og vend den i dejen.
  6. Beklæd en bageplade med bagepapir, og brug 2 spiseskeer til at placere 10 klatter cookiedej på bagepladen.
  7. Tryk dejen let med bagsiden af en ske, og form dine cookies så runde som muligt.
  8. Bag dem i ovnen i 12-15 minutter, eller indtil de begynder at få en let gylden farve.
  9. Lad dem køle lidt af, og servér.
Skal dine cookies gemmes, skal de køle helt af, før de opbevares i en lufttæt beholder med låg.
Se eventuel opskriften på gammeldags æblekage med nøddechrunch, som kan laves med de mange nyhøstede æbler lige nu.
Tak fordi du læste med! Skriv gerne en kommentar, hvis du føler for det. Kærligst, Olympia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Peaunutbutter dip med rosmarin og hvidløg