En mandag fra himlen: Experimentarium, ro og glæde i cellerne & hjemmelavet 3 retters menu

Opskrift: Gazpacho – spansk gude sommersuppe

Liflig gudemad – spansk Gazpacho suppe, en kold & rå tomatsuppe.

Jeg ELSKER Gazpacho, det er en liflig, frisk og krydret spise. Heldigvis elsker resten af familien den også 🙂 Derfor vil jeg da dele opskriften på herligheden.
Ingredienser(6 personer)
  • 750 g modne tomater
  • 1 agurk
  • 2 rød peber
  • 4 fed hvidløg
  • 1 skive daggammelt brød eller bolle uden kerner
  • saften fra 1 lime og 1 citron
  • 4 spsk olivenolie
  • salt og peber
  • 1 1/2 tsk tørret chiliflager
  • Topping: 1/2 agurk, skåret i små fine tern, hakket persille og purløg eller andre krydderurter
Fremgangsmåde

Fjern den grønne del af tomaten hvor stilken har siddet.

Skær tomat, agurk og peberfrugt, brød i grove tern, kom det i et blenderglas sammen med resten af ingredienserne og blend til konsistensen er perfekt blød og luftig.

Man kan vælge at flå tomater og peberfrugt, men det er overflødigt.

Sæt i køleskabet i nogle timer (eller på frys i 30 min), da suppen skal serveres iskold.

Lige inden servering gøres topping klar.

Tak fordi du læste med! Skriv gerne en kommentar, hvis du føler for det. Kærligst, Olympia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En mandag fra himlen: Experimentarium, ro og glæde i cellerne & hjemmelavet 3 retters menu