Cannabis gennem historien

7 kosttilskud jeg bruger dagligt

  1. Hampeprotein – den bedste proteinkilde fra naturens hånd. Den er god, både for kroppen og miljøet, og indeholder 50% rent, grønt protein.
  2. Spisekisel – mineralet til hud, hår og negle. Kiseljord er specielt godt til at holde på fugten og binde kalk, og dermed sørger mineralet for, at bindevævet er stramt, fast og smidigt – det støtter at du ser velplejet og smidig ud.
  3. Lecithin Granulat – indeholder fosfolipider, der indgår i kroppens cellemembraner. Fosfolipider er vigtige byggesten i cellemembraner, og de har derigennem stor betydning for cellernes funktion i alle kroppens væv og organer. Fosfolipider muliggør optagelsen af fedtsyrer i tarmen, sørger for transport af fedtstoffer rundt i kroppen og udvekslingen af fedtstoffer mellem cellerne og deres omgivelser. Fosfolipiderne er også en vigtig medvirkende faktor i omsætningen af fedtstoffer i cellerne. vedligeholder i øvrigt leveren og koleserolniveauet.
  4. Omega 3-6-9 – en kombination af fiskeolie og planteolier fra hjulkrone og hørfrø, der giver en høj koncentration af især omega-3, men også omega-6 og omega-9. 3 sunde olier i 1kapselFiskeolie fra vildtlevende fisk, hjulkroneolie og koldpresset hørfrøolie. EPA og DHA bidrager til normal hjertefunktion. Alfa-linolensyre og linolsyre bidrager til normalt kolesterolniveau i blodet.
  5. Mega B StressDen unikke sammensætning af vitaminer og andre næringsstoffer i Mega B-Stress er nøje udvalgt til at hjælpe din krop med at vedligeholde et normalt energistofskifte samt en normal funktion i nervesystemet, da begge dele har stor betydning for kroppens energiniveau og overskud.
    C-vitamin beskytter B-vitamin mod nedbrydning, og understøtter dermed sammen med magnesium B-vitaminernes virkning på bl.a. energistofskiftet.
    C-vitamin og B2 beskytter endvidere kroppens celler mod oxidativt stress.
  6. Mælkebøttesaft med mælkesyrebakterier – Herrens Mark Mælkebøtteekstrakt er et naturligt, ikke-pasteuriseret kosttilskud, der indeholder mælkesyrebakterier. Den økologiske mælkbøtteekstrakt består af pressesafte fra mælkebøtteblomster både blade og rødder.
    Mælkebøtten har op gennem historien været anvendt og anerkendt som helse- og urteplante. Mælkebøtten, der bærer ikke færre end 125 navne – heriblandt Fandens Mælkebøtte og Vorherres Solblomst – er en både kraftfuld og elsket plante.
    I Herrensmark Mælkebøttesaft bruges saften fra roden, blomsten og bladene – og den er 100% økologisk.
  7. ÆblecidereddikeÆblecidereddike indeholder over 30 vigtige næringsstoffer, har et højt niveau af B- og A-vitaminer samt vigtige fedtsyrer og mineraler. Mange undersøgelser har gennem årene påvist, at æblecidereddike aktivt balancerer kroppens stofskifte, plejer huden, bekæmper allergi og medhjælper luftvejssygdomme.23270240_10212824800686246_2959800395262242583_o

Gem

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cannabis gennem historien