Jeg elsker Bella Sky spa

Mit Årshjul er gået i luften

skaermbillede-2018-01-19-kl-14-46-37

En månedsservice med guidet healingsmeditation, månedsfokus, ting at gøre i den pågældende måned, workbook, mærkedage, månedens korttrækning mm.

Du vil hver måned modtage en workbook med en korttrækning på månedens energier, forslag/inspiration til ritualer og enkle glæder i den pågældende måned, oplistning af – og forslag til aktiviteter i forbindelse med månedens mærkedage, positive bekræftelser og månedens mantraer, samt en unik, højfrekvent healingsmeditation tilpasset den pågældende måned. Ligeså får du adgang til en lukket studiegruppe, hvor du kan sparre med andre kursister, og få mentoring på arbejdet af mig.

Så er Womanifesto Årshjulet gået i luften, og du kan få fat i lækkerierne her eller ved at klikke på billedet ovenfor. Du skal bruge PROMOKODEN: INTROLOVE for at få 50% rabat på alle versionerne af Årshjulet – dvs. du kan faktisk få op til eet års medlemskab til halv pris…

Rigtig god fornøjelse.

Tak fordi du læste med! Skriv gerne en kommentar, hvis du føler for det. Kærligst, Olympia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg elsker Bella Sky spa